Русе е домакин на ДП по баскетбол за кадетки, Монтана е в топ 12

Русе е домакин на ДП по баскетбол за кадетки, Монтана е в топ 12

Днес в Русе стартира финалният турнир от държавното първенство по баскетбол за кадетки до 16 години. В него ще участват 12 отбора, сред които и този на Монтана, с треньор Славко Димитров. Талантливите му възпитанички си заслужиха мястото на форума, след като заеха второ място на зоналния турнир в Самоков. Там Монтана победи столичните Септември със 78:28 и Левски с 63:39 и отстъпи на домакините от Рилски спортист с 37:82.

„В нашия състав повечето момичета са с година-две по-малки за тази възрастова група. Но те са страхотни деца, много са талантливи и обичат баскетбола“, заяви Славко Димитров. Призьорите от тазгодишното издание на ДП за кадетки ще станат известни в неделя, 2 август. Спортният сайт на Монтана chervenkarton.com пожелава успех на талантливите възпитанички на Славко.

Монтана: Виктория Янчева, Десислава Петрова, Преслава Петрова, Цветелин Върбанова, Ема Савова, Светломира Попова, Юлия Бориславова, Йоанна Вутова, Елисавета Каменова, Елица Кънева, Десислава Езекиева, Валентина Холева, Десислава Димитрова, Преслава Атанасова. Треньор: Славка Димитров.


Всички права са запазени. Всички права на интелектуална собственост върху информационните ресурси и материали, публикувани на сайта са обект на закрила по действащия Закон за авторското право и сродните му права, а нерегламентираното им използване представлява закононарушение и влече гражданска, административнонаказателна и наказателна отговорност в съответствие с действащото българско законодателство. Всеки има право да цитира информация от сайта, като носи отговорността за нейната достоверност. При цитиране е задължително да се упомене източникът, придружен с хипер-връзка към неговия интернет адрес.

© 2021 Design © 777x7 LTD | 777x7.com. All rights reserved.

Please publish modules in offcanvas position.