Никола Спасов: Надявам се да зарадваме нашите фенове (видео)

Никола Спасов: Надявам се да зарадваме нашите фенове (видео)

Старши треньорът на Монтана Никола Спасов е оптимист за изхода от предстоящата среща с Левски (София). Монтанци приемат столичния гранд на стадион „Огоста“ в събота, от 19:00 часа. Ето какво каза 61-годишният футболен спец преди днешната тренировка на отбора?

Готов ли е отборът на Монтана и какво да очакваме от предстоящата домакинска среща с Левски?

Смятам, че да. Подготвени сме добре и чакаме с нетърпение мача в събота. Ще ни липсва наказаният Айтов, но пък отново ще мога да разчитам на Цонков и Минков, чиито наказания изтекоха. Според мен двата отбора няма с какво да се изненадаме, познаваме се отлично. В последните години информацията, която достига до всеки клуб е огромна, имаме възможност да гледаме всеки мач по телевизията.

Отборът на Левски се намира в тежка ситуация, само с една точка след първите три кръга.

Левски си е Левски, не зависимо в какво състояние се намира в момента. Отнасяме се с респект и уважение към него, както и към всеки отбор, но излизаме за победа. Гледам да не вкарвам допълнително напрежение у момчетата, не мисля, че трябва да ги мотивирам допълнително. Това, че играеш у дома срещу Левски е достатъчно да се мотивираш максимално. Ще се стараем да играем атакуващо и атрактивно от първата минута.

Основен футболист като Борислав Балджийски е с разтежение.

Да, Балджийски има проблем с прасеца от мача с Етър, готвеше се на облекчен режим, но от четвъртък се включи в тренировките наравно с останалите момчета. Надявам се травмата да не му създава проблеми, защото е важен за отбора.

Монтана продължава да търси централен нападател, но на пейката има Росен Кръстев?

Да, Росен досега се включва перфектно и ще продължавам да разчитам на него и за в бъдеще.

Публиката започва да се връща на стадиона.

Явно публика оценява това, че отборът се раздава на сто процента на терена и не се предава до края на мача и затова започва да се завръща на стадиона. Надявам се да я зарадваме в събота.


Всички права са запазени. Всички права на интелектуална собственост върху информационните ресурси и материали, публикувани на сайта са обект на закрила по действащия Закон за авторското право и сродните му права, а нерегламентираното им използване представлява закононарушение и влече гражданска, административнонаказателна и наказателна отговорност в съответствие с действащото българско законодателство. Всеки има право да цитира информация от сайта, като носи отговорността за нейната достоверност. При цитиране е задължително да се упомене източникът, придружен с хипер-връзка към неговия интернет адрес.

© 2021 Design © 777x7 LTD | 777x7.com. All rights reserved.

Please publish modules in offcanvas position.