И Балджийски пропуска гостуването на националния стадион

И Балджийски пропуска гостуването на националния стадион

Един от най-опитните футболисти в състава на Монтана Борислав Балджийкски е контузен и ще пропусне предстоящото гостуване на ЦСКА 1948. Мачът е в неделя, 13 септември, от 18:45 часа на националния стадион „Васил Левски“ в столицата.От клуба разкриха, че Балджийски има болки в лявото бедро, а след ядрено-магнитния резонанс, който си направил станало ясно, че се касае за разкъсване на мускула отзад. Роденият в Ихтиман офанзивен полузащитник ще почива няколко седмици преди да поднови отново тренировки.

Борислав Балджийски стана третият футболист на Монтана, на който старши треньорът на монтанци Никола Спасов няма да може да разчита в предстоящото дерби между новаците в efbet лига. Освен него аут за двубоя са централният защитник и капитан на отбора Иван Михов, който претърпя операция на менискус на лявото коляно и 195-сантиметровият таран Росеен Кръстев, който пък е с разкъсани мускулни влакна на десния глезен.


Всички права са запазени. Всички права на интелектуална собственост върху информационните ресурси и материали, публикувани на сайта са обект на закрила по действащия Закон за авторското право и сродните му права, а нерегламентираното им използване представлява закононарушение и влече гражданска, административнонаказателна и наказателна отговорност в съответствие с действащото българско законодателство. Всеки има право да цитира информация от сайта, като носи отговорността за нейната достоверност. При цитиране е задължително да се упомене източникът, придружен с хипер-връзка към неговия интернет адрес.

© 2021 Design © 777x7 LTD | 777x7.com. All rights reserved.

Please publish modules in offcanvas position.