Христина Иванова е топ-реализатор на финалния турнир на Адриатическата лига

Христина Иванова е топ-реализатор на финалния турнир на Адриатическата лига

Баскетболистката на Монтана Христина Иванова се завърна с приз от столицата на Черна гора Подгорица. На проведения в зала „Бемакс Арена“ финален турнир на Адриатическата лига 186-сантиметровата националка грабна една от индивидуалните награди, тази за „най-добър реализатор“. В двете срещи на отбора си Иванова отбеляза средно по 21.5 точки – тя премина единствена от съотборничките си двуцифрената граница, вкарвайки 12 т. срещу домакините от Будучност и изригна с 31 т. в загубения двубой за бронзовите медали с босненския Орлови (Баня Лука).

Отборът на Монтана пък за първи път от четирите си участия до момента във Файнъл фор остана без медал. В предишните си три достигания до топ 4  монтанският тим печели неизменно бронз (2018, 2020, 2021). Загубата от Будучност със 102:45 бе най-тежката в цялата история на Монтана в Адриатическата лига.


Всички права са запазени. Всички права на интелектуална собственост върху информационните ресурси и материали, публикувани на сайта са обект на закрила по действащия Закон за авторското право и сродните му права, а нерегламентираното им използване представлява закононарушение и влече гражданска, административнонаказателна и наказателна отговорност в съответствие с действащото българско законодателство. Всеки има право да цитира информация от сайта, като носи отговорността за нейната достоверност. При цитиране е задължително да се упомене източникът, придружен с хипер-връзка към неговия интернет адрес.

© 2022 Design © 777x7 LTD | 777x7.com. All rights reserved.

Please publish modules in offcanvas position.