Баскетболистките на Монтана излязоха във ваканция

Баскетболистките на Монтана излязоха във ваканция

Ръководството на БК Монтана иска да задържи и за новия сезон основното ядро на отбора. Очаква се в началото на май да започват индивидуални разговори с всяка една от желаните състезателки. Почти сигурно в зала „Младост“ няма да се завърнат двете чужденки Санта Окоцките-Балткоиене и Марая Кинг, които вече отлетяха съответно за Литва и САЩ. На тръгване за родината си двете получиха сувенирни подаръци от кмета Златко Живков.

Преговори ще се водят и със старши треньора Мануел Марков-Мъни и неговия помощник Николай Господинов. При първия си сезон като екип те изведоха Монтана до сребърните медали в първенството на „А“ група и в турнира за Купата на България и до 4-то място в турнира на Адриатическата лига. У нас единственият им съперник бе Берое (Стара Загора), но в Лигата бе далеч по-оспорвано. Желанието на ръководството на клуба е Марков и Господинов да водят отбора и през сезон 2022-2023.

Отборът на Монтана официално излезе във ваканция и баскетболистките се прибраха по родниите си места. Със седмица по-рано те получиха вънагражденията си за март и ще посрещнат предстоящите Великденските празници с пълни джобове. Договорите на всички са до 30 април, така че имат да получават по още една заплата.


Всички права са запазени. Всички права на интелектуална собственост върху информационните ресурси и материали, публикувани на сайта са обект на закрила по действащия Закон за авторското право и сродните му права, а нерегламентираното им използване представлява закононарушение и влече гражданска, административнонаказателна и наказателна отговорност в съответствие с действащото българско законодателство. Всеки има право да цитира информация от сайта, като носи отговорността за нейната достоверност. При цитиране е задължително да се упомене източникът, придружен с хипер-връзка към неговия интернет адрес.

© 2022 Design © 777x7 LTD | 777x7.com. All rights reserved.

Please publish modules in offcanvas position.