Баскетболистките на Монтана с домакинска загуба от Черно море при девойките U19

Баскетболистките на Монтана с домакинска загуба от Черно море при девойките U19

Отборът на Монтана отстъпи с 69:82 (20-25, 24-24, 12-14, 13-19) от Черно Море Одесос (Варна) в първата среща от баражите за класиране на финалния турнир от държавното първенство по баскетбол за девойки до 19 години. Въпреки, че са с две години по-малки от своите съпернички, момичетата на треньора Славко Димитров бяха равностойни през мо-голямата част от мач, игран в зала „Младост“. Най-резултатна за домакините с 28 точки бе Цветелина Върбанова, Елисавета Каменова се отличи с с дабъл-дабъл 11 точки и 29 борби! За гостите над всички с 30 точки бе Зехра Селим. Реваншът в Морската столица е на 8 май, неделя, от 14:00 часа, а победителят играе с Локомотив (София). Финаалният турнир ще се проведе в столичната зала „Универсиада“ от 11 до 15 май.

Монтана: Виктория Ячева 2. Цветелина Върбанова 28, Йоанна Вутова 21, Елисавета Каменова 11, Преслава Атанасова 6 (Ема Савова 1, Карина Иванова, Десислава Петрова, Светломира Попова, Елица Кънева, Десислава Георгиева, Десислава Езекиева). Треньор: Славко Димитров.


Всички права са запазени. Всички права на интелектуална собственост върху информационните ресурси и материали, публикувани на сайта са обект на закрила по действащия Закон за авторското право и сродните му права, а нерегламентираното им използване представлява закононарушение и влече гражданска, административнонаказателна и наказателна отговорност в съответствие с действащото българско законодателство. Всеки има право да цитира информация от сайта, като носи отговорността за нейната достоверност. При цитиране е задължително да се упомене източникът, придружен с хипер-връзка към неговия интернет адрес.

© 2022 Design © 777x7 LTD | 777x7.com. All rights reserved.

Please publish modules in offcanvas position.