Монтана се раздели с още две националки

Монтана се раздели с още две националки

Още две от водещите баскетболистки на Монтана си тръгнаха от зала „Младост“. Договорите на Виктория Стойчева и Христина Иванова с клуба изтекоха и те няма да го подновят. Вики е част от Монтана още от лятото на 2014 година, две години по-късно съотборничка и стана и Христина. За това време двете спечелиха всички възможни отличия у нас - шампионска титла, Купа и Суперкупа на България и на два пъти стигнаха до бронзовите медали в турнира Адриатическата лига.


През новия сезон Виктория Стойчева най-вероятно ще подсили столичния Славия. Христина Иванова също остава в София. Наскоро тя подписа граждански брак с бившия зашитник на Монтана Стефан Цонков, който вече в футболист на ФК ЦСКА 1948 Сф (и вчера вкара последния гол за победата с 4:1 над Локомотив Пловдив в контрола).

Освен двете в началото на юни Монтана се раздели и със своята капитанка Димана Макариева. Тя пък ще се установи в Бургас, където последва любимия си Мартин Павлов. Марто бе кондиционен треньор на волейболния Монтана, а сега ще се грижи за физическото състояние на Нефтохимик.


Всички права са запазени. Всички права на интелектуална собственост върху информационните ресурси и материали, публикувани на сайта са обект на закрила по действащия Закон за авторското право и сродните му права, а нерегламентираното им използване представлява закононарушение и влече гражданска, административнонаказателна и наказателна отговорност в съответствие с действащото българско законодателство. Всеки има право да цитира информация от сайта, като носи отговорността за нейната достоверност. При цитиране е задължително да се упомене източникът, придружен с хипер-връзка към неговия интернет адрес.

© 2022 Design © 777x7 LTD | 777x7.com. All rights reserved.

Please publish modules in offcanvas position.