Баскетболистките с нов внушителен успех (снимки)

Баскетболистките с нов внушителен успех (снимки)

Отборът на Монтана записа трета победа в летните контроли в собствената си зала „Младост“. Шампионът и носител на Купата и Суперкупата на България разпиля с 82:53 четвъртия в елита на Румъния Олимпия (Брашов). През миналия уикенд възпитаничките на треньора Стефан Михайлов-Стьопата се справиха на два пъти без проблеми и със сръбския първодивизионен Кралево.

Срещу Олимпия монтанчанки започнаха със серия от 15-0 и до края на първото полувреме не намалиха темпото. След почивката в игра влязоха всички момичета от резервната скамейка. Гостите направиха прилична последна четвърт, която спечелиха с 20-12. Христина Иванова 14 бе най-резултатна за Монтана с 14 т. С една по-малко от нея завърши капитанката на отбора Димана Макариева, 12 т. се включи от пейката Радостина Димитрова. За гостите с по 13 т. се отличиха Биляна Песомич и Николина Зубач. В събота, от 12 часа, отново в зала „Младост“ е вторият спаринг между двата отбора.

Монтана – Олимпия (Брашов) 82:53 (29-13, 21-11, 20-9, 12-20)

Монтана:Виктория Стойчева 6, Матея Тавич 8, Димана Макариева-кап. 13, Тина Требац 9, Христина Иванова 14 (Радостина Димитрова 12, Евгения Нацкина 8, Габриела Костова 6, Анна Мария Коляндрова 2, Мария-Магдалена Коляндрова 2, Йоана Иванова 2).


Всички права са запазени. Всички права на интелектуална собственост върху информационните ресурси и материали, публикувани на сайта са обект на закрила по действащия Закон за авторското право и сродните му права, а нерегламентираното им използване представлява закононарушение и влече гражданска, административнонаказателна и наказателна отговорност в съответствие с действащото българско законодателство. Всеки има право да цитира информация от сайта, като носи отговорността за нейната достоверност. При цитиране е задължително да се упомене източникът, придружен с хипер-връзка към неговия интернет адрес.

© 2021 Design © 777x7 LTD | 777x7.com. All rights reserved.

Please publish modules in offcanvas position.