Българският шампион си размени победи с ПАОК в Солун

Българският шампион си размени победи с ПАОК в Солун

Баскетболистките на Монтана записаха победа и загуба в при гостуването си на елитния гръцки ПАОК в Солун. Първата контрола бе спечелена от домакините с 58:57. До минималния си успех те стигнаха след почивката, като първото полувреме завърши наравно 27:27. „Това че пътувахме в деня на мача нямаше как да не се отрази на играта ни“, заяви треньорът на българския шампион Стефан Михайлов-Стьопата.

На другия ден, вече по-свежи, монтанчанки се наложиха със 76:64. Гостите имаха инициативата през цялата среща и заслужено спечелиха. Победата над ПАОК бе пета за Монтана от лятната им предсезонна подготовка. Преди визитата си в южната ни съседка отборът победи на два пъти Кралево (Сърбия) и румънския Олимпия (Брашов). В петък, 27 септември, монтанчанки ще изиграят и първата си официална среща. В столичната зала „Универсиада“ възпитаничките на Стефан Михайлов ще се изправя срещу Берое (Стара Загора) в спор за Суперкупата на България.


Всички права са запазени. Всички права на интелектуална собственост върху информационните ресурси и материали, публикувани на сайта са обект на закрила по действащия Закон за авторското право и сродните му права, а нерегламентираното им използване представлява закононарушение и влече гражданска, административнонаказателна и наказателна отговорност в съответствие с действащото българско законодателство. Всеки има право да цитира информация от сайта, като носи отговорността за нейната достоверност. При цитиране е задължително да се упомене източникът, придружен с хипер-връзка към неговия интернет адрес.

© 2021 Design © 777x7 LTD | 777x7.com. All rights reserved.

Please publish modules in offcanvas position.