Слава-та падна с 29 т. от Ботев

Слава-та падна с 29 т. от Ботев

Юношите на Слава’99  (Монтана) загубиха с 62:91 от Ботев (Враца) в среща от IV републикански турнир за Купата на Враца, проведен във физкултурният салон на местната Природо-математическа гимназия.

Възпитаниците на треньора Емилиян Стоянов се опитаха да бъдат равностойни на своя противник, но домакините играха много силно и заслужено ликуваха с купата.

Освен за юноши турнирът бе за девойки, кадети и мъже, където също доминираха врачани.

Съставът на Слава’99: Петко Петков, Даниел Теодоров, Илиян Илиев, Иван Русимов, Тед Спасов, Мартин Томов, Цветин Кондов, Валентин Бисеров, Тодор Тодоров.Треньор: Емилиян Стоянов.


Всички права са запазени. Всички права на интелектуална собственост върху информационните ресурси и материали, публикувани на сайта са обект на закрила по действащия Закон за авторското право и сродните му права, а нерегламентираното им използване представлява закононарушение и влече гражданска, административнонаказателна и наказателна отговорност в съответствие с действащото българско законодателство. Всеки има право да цитира информация от сайта, като носи отговорността за нейната достоверност. При цитиране е задължително да се упомене източникът, придружен с хипер-връзка към неговия интернет адрес.

© 2021 Design © 777x7 LTD | 777x7.com. All rights reserved.

Please publish modules in offcanvas position.