Трио си тръгна от зала „Младост“

Трио си тръгна от зала „Младост“

От Монтана обявиха раздялата си с трите чужденки. Американката Шерийз Уилямс, бразилката Изабела Рамона и черногорката Снежана Алексич си тръгнаха от България. Договорът на триото бе до края на шампионата и те вече са свободни да търсят нови предизвикателства. От тях единствено южноамериканката Изабела Рамона бе на постоянно добро ниво през целия сезон. Играта на Шерийз Уилямс бе на приливи и отливи, а Снежана Алексич определено разочарова с представянето си, като в плейофите за титлата треньорът Стефан Михайлов дори не разчиташе на нея.

От няколко дни отборът на Монтана е във ваканция, която ще продължи до средата на август. През това време от клуба ще водят индивидуални разговори с останалите баскетболистки за нови договори.


Всички права са запазени. Всички права на интелектуална собственост върху информационните ресурси и материали, публикувани на сайта са обект на закрила по действащия Закон за авторското право и сродните му права, а нерегламентираното им използване представлява закононарушение и влече гражданска, административнонаказателна и наказателна отговорност в съответствие с действащото българско законодателство. Всеки има право да цитира информация от сайта, като носи отговорността за нейната достоверност. При цитиране е задължително да се упомене източникът, придружен с хипер-връзка към неговия интернет адрес.

© 2021 Design © 777x7 LTD | 777x7.com. All rights reserved.

Please publish modules in offcanvas position.