БК Монтана остана без треньор (видео)

БК Монтана остана без треньор (видео)

От БК Монтана обявиха официално раздялата си със старши треньора на отбора Стефан Михайлов-Стьопата. Договорът на 47-годишният спец изтече и няма да бъде подновен. От клуба казаха, че основната причина са слабите резултати.

През последния сезон северозападният гранд не спечели нито едно отличие, като загуби двубоите си с единствения си съперник Берое (Стара Загора) и за Купата на България и за шампионата. В турнира на Адриатическата лига възпитаничките на Стефан Михайлов отново бяха надиграни от беройки, които триумфираха с трофея, а Монтана се задоволи с третото място.

„Нужна е промяна. До края на месеца ще обявим кой ще е новият старши треньор на отбора и неговия екип“, заяви на брифинг днес кметът Златко Живков.

Стефан Михайлов застана начело на Монтана през лятото на 2015 година. Още през първия си сезон той изведе отбора до шампионската титла и Купата на България. През следващия и двете отличия отидоха у Хасково. Последваха нови два успешни сезона за монтанчанки, след което настъпи отстъпление, което бе използвано от Берое.


Всички права са запазени. Всички права на интелектуална собственост върху информационните ресурси и материали, публикувани на сайта са обект на закрила по действащия Закон за авторското право и сродните му права, а нерегламентираното им използване представлява закононарушение и влече гражданска, административнонаказателна и наказателна отговорност в съответствие с действащото българско законодателство. Всеки има право да цитира информация от сайта, като носи отговорността за нейната достоверност. При цитиране е задължително да се упомене източникът, придружен с хипер-връзка към неговия интернет адрес.

© 2021 Design © 777x7 LTD | 777x7.com. All rights reserved.

Please publish modules in offcanvas position.