Голям интерес към треньорския пост в БК Монтана (видео)

Голям интерес към треньорския пост в БК Монтана (видео)

Трима родни баскетболни специалисти и двама от Сърбия са изявили желание да водят Монтана през новия сезон. Това разкри кметът Златко Живков. В клуба вече се намират изпратените CV на двамата треньори от Западната съседка.

„Малко съм изненадан от изключително големия интерес. От друга страна това е нормално, защото Монтана е единствения отбор у нас, който от влизането си в „А“ група през 1989 година е неизменна част от елита“, заяви кметът. Той разкри, че внимателно ще се преценяват кандидатурите, но до края на май ще стане ясно името на новия наставник на отбора.

Треньорският пост в БК Монтана бе овакантен преди десетина дни, когато стана ясно, че изтичащият договорът на Стефан Михайлов-Стьопата няма да бъде подновен. 47-годишният спец бе начело на Монтана от 2016 година, като за тези 5 сезона изведе отбора три пъти до шампионската титла и триумфира на три пъти в турнира за Купата на България.


Всички права са запазени. Всички права на интелектуална собственост върху информационните ресурси и материали, публикувани на сайта са обект на закрила по действащия Закон за авторското право и сродните му права, а нерегламентираното им използване представлява закононарушение и влече гражданска, административнонаказателна и наказателна отговорност в съответствие с действащото българско законодателство. Всеки има право да цитира информация от сайта, като носи отговорността за нейната достоверност. При цитиране е задължително да се упомене източникът, придружен с хипер-връзка към неговия интернет адрес.

© 2021 Design © 777x7 LTD | 777x7.com. All rights reserved.

Please publish modules in offcanvas position.