Монтана подписва до дни договор с двете чужденки

Монтана подписва до дни договор с двете чужденки

Най-късно през следващата седмица договор с БК Монтана ще трябва да подпишат двете чужденки, за които chervenkarton.com вече писа. Преговорите с играещата на позиция гард-крило латвийка и с американския център вече били в напреднала фаза. Това разкри новият старши треньор на Северозападния тим Мануел Марков без да назове техните имена. „Видеозаписи с играта на доста състезателки изгледах през последния месец. Спряхме са на латвийката и американката, надявам се до десетина дни да подпишем договор с тях. Освен с качества, чужденките трябва да бъдат и пример с поведението си, за да могат младите момичета в клуба да се учат от тях“, категоричен е Мануел Марков.

40-годишният баскетболен спец каза още, че основното ядро на отбора от миналия сезон се запазва. „Всички състезателки от стария отбора ще останат. Новите им договори вече се подготвени, трябва само да дойдат в зала „Младост“ и да ги подпишат“, каза още новият треньор на БК Монтана. Преди време от клуба съобщиха, че ще се опитат да задържат и за следващия сезон бразилката Изабела Рамона, която единствена от привлечените в отбора чужденки игра на ниво във всички срещи, в които участва.


Всички права са запазени. Всички права на интелектуална собственост върху информационните ресурси и материали, публикувани на сайта са обект на закрила по действащия Закон за авторското право и сродните му права, а нерегламентираното им използване представлява закононарушение и влече гражданска, административнонаказателна и наказателна отговорност в съответствие с действащото българско законодателство. Всеки има право да цитира информация от сайта, като носи отговорността за нейната достоверност. При цитиране е задължително да се упомене източникът, придружен с хипер-връзка към неговия интернет адрес.

© 2021 Design © 777x7 LTD | 777x7.com. All rights reserved.

Please publish modules in offcanvas position.