Каре националки поднови договора си с БК Монтана

Каре националки поднови договора си с БК Монтана

Четири баскетболистки на Монтана ще бъдат част от отбора и през сезон 2021-2022 година. От зала „Младост“ се похвалиха, че договора си с клуба за още една година са подновили капитанката Димана Макариева, Габриела Николова, Виктория Стойчева и Христина Иванова. Още една националка Александра Петрова се очаква да направи това в близките дни.

Нов договор с родния си клуб ще подпишат още Дебора Филипова, Йоана Иванова и Габриела Ангелова, които бяха част от монтанския тим и през изминалия сезон. Някои от тях са на почивка на море и затова все още не са парафирали. Подготовка с първия отбор на Монтана ще започнат и две талантливи момичета от школата Кристиана Борисова и Симона Стоянова. Новият наставник на петкратния шампион на България Мануел Марков събира отбора за първа тренировка на 21 или 28 август.


Всички права са запазени. Всички права на интелектуална собственост върху информационните ресурси и материали, публикувани на сайта са обект на закрила по действащия Закон за авторското право и сродните му права, а нерегламентираното им използване представлява закононарушение и влече гражданска, административнонаказателна и наказателна отговорност в съответствие с действащото българско законодателство. Всеки има право да цитира информация от сайта, като носи отговорността за нейната достоверност. При цитиране е задължително да се упомене източникът, придружен с хипер-връзка към неговия интернет адрес.

© 2021 Design © 777x7 LTD | 777x7.com. All rights reserved.

Please publish modules in offcanvas position.