Жени Нацкина остава в Монтана

Жени Нацкина остава в Монтана

След Димана Макариева, Виктория Стойчева, Габриела Николова и Христина Иванова още една националка ще бъде част от Монтана и през следващия сезон. От зала „Младост“ обявиха, че договора си с клуба за още една година е подновила Евгения Нацкина. През изминалата кампания 180-сантиметровото крило изигра 24 мача с монтанския екип, в които записа средно по 6.8 точки, 4.5 борби и 2.7 асистенции.

Жени Нацкина е родена в Шумен, а първите си стъпки в баскетбола прави в школата на Росица (Поликраище). Преди да дойде в Монтана тя бе водеща състезателка на Шампион (София), Хасково, столичните Левски и Септември и старозагорските Берое и Локомотив.


Всички права са запазени. Всички права на интелектуална собственост върху информационните ресурси и материали, публикувани на сайта са обект на закрила по действащия Закон за авторското право и сродните му права, а нерегламентираното им използване представлява закононарушение и влече гражданска, административнонаказателна и наказателна отговорност в съответствие с действащото българско законодателство. Всеки има право да цитира информация от сайта, като носи отговорността за нейната достоверност. При цитиране е задължително да се упомене източникът, придружен с хипер-връзка към неговия интернет адрес.

© 2021 Design © 777x7 LTD | 777x7.com. All rights reserved.

Please publish modules in offcanvas position.