Още две баскетболистки подновиха договора си с Монтана

Още две баскетболистки подновиха договора си с Монтана

Дебора Филипова и Габриела Ангелова станаха поредните баскетболистки на Монтана, които ще продължат да радват с играта си феновете в зала „Младост“. Двете дойдоха днес преди обяд в общината и в присъствието на кмета Златко Живков подписаха договор с клуба за срок от една година. На срещата присъства и националката Александра Петрова. Тя също остава в Монтана, но официално ще подпише на 1 септември. Тогава приключват взаимоотношенията и с мениджърска агенция.

До момента с петкратния шампион на България контракта си подновиха Димана Макариева, Виктория Стойчева, Христина Иванова, Габриела Николова и Евгения Нацкина. През миналата седмица от Северозападния клуб обявиха и първото си ново попълнение в лятната селекция. Това е 175-сантиметровата националка на Литва Санта Ококуте-Балкойене. 28-годишната състезателка, която играе на позиция гард-крило, е чакана за старта на подготовката в края на август. Две талантливи момичета от школата Кристиана Борисова и Симона Стоянова също ще тренират с първия отбор и ще разчитат на повече игрови минути от новия старши треньор на Монтана Мануел Марков-Мъни.


Всички права са запазени. Всички права на интелектуална собственост върху информационните ресурси и материали, публикувани на сайта са обект на закрила по действащия Закон за авторското право и сродните му права, а нерегламентираното им използване представлява закононарушение и влече гражданска, административнонаказателна и наказателна отговорност в съответствие с действащото българско законодателство. Всеки има право да цитира информация от сайта, като носи отговорността за нейната достоверност. При цитиране е задължително да се упомене източникът, придружен с хипер-връзка към неговия интернет адрес.

© 2021 Design © 777x7 LTD | 777x7.com. All rights reserved.

Please publish modules in offcanvas position.