Баскетболистките стартират лятната си подготовка на 26 август с лагер на Вършец

Баскетболистките стартират лятната си подготовка на 26 август с лагер на Вършец

И това лято баскетболистките на Монтана ще ходят на лагер във Вършец. От клуба разкриха, че отборът се събира за първа тренировка на 26 август и още същия ден заминава за курортното градче. Там новият старши треньор Мануел Марков ще проведе първата част от подготовката, която ще продължи точно седмица. След това монтанчанки се прибират обратно у дома.

От зала „Младост“ казаха още, че за старта на подготовката се очаква и единствената сигурна до момента чужденка. Това е 175-сантиметровата литовка Санта Ококуте-Балкойене, която в края на юли парафира с Монтана за срок от една година. В началото на седмицата пък първия професионален договор с родния си клуб подписаха младите Симона Станиславова и Кристиана Борисова. Двете тийнейджърки също са чакани на 26 август.


Всички права са запазени. Всички права на интелектуална собственост върху информационните ресурси и материали, публикувани на сайта са обект на закрила по действащия Закон за авторското право и сродните му права, а нерегламентираното им използване представлява закононарушение и влече гражданска, административнонаказателна и наказателна отговорност в съответствие с действащото българско законодателство. Всеки има право да цитира информация от сайта, като носи отговорността за нейната достоверност. При цитиране е задължително да се упомене източникът, придружен с хипер-връзка към неговия интернет адрес.

© 2021 Design © 777x7 LTD | 777x7.com. All rights reserved.

Please publish modules in offcanvas position.