С 11 баскетболистки Монтана започна подготовка за новия сезон

С 11 баскетболистки Монтана започна подготовка за новия сезон

Със седемдневен лагер във Вършец стартираха днес лятната си подготовка баскетболистките на Монтана. В курортното градче отборът се събра почти в пълен състав, включително и едно от новите попълнения от Литва Санта Ококуте-Балкойене. Тази вечер към групата трябва да се присъедини и 188-сантиметровата американка Марая Кинг. Националката Евгени Нацкина, която е измъчвана от лека травма, пък е чакана в началото на следващата седмица.

Във Вършец новият старши треньор на петкратния шампион на България Мануел Марков-Мъни и и неговият помощник Николай Господинов ще наблягат най-вече на физическата подготовка на състезателките. Отборът се завръща обратно у дома на 2 септември, след това тренировките ще продължат в зала „Младост“. На 3-ти наставникът на Монтана ще даде пресконференция, на която ще обяви цялата програма на подготовка за новия сезон, както и договорените съперници за контролни срещи.

Кои започнаха подготовка:

Димана Макариева, Виктория Стойчева, Габриела Николова, Христина Иванова, Александра Петрова, Дебора Филипова, Габриела Ангелова, Йоана Иванова, Кристиана Борисова, Симона Стоянова, Санта Ококуте-Балкойене.

треньори: Мануел Марков, Николай Господинов.


Всички права са запазени. Всички права на интелектуална собственост върху информационните ресурси и материали, публикувани на сайта са обект на закрила по действащия Закон за авторското право и сродните му права, а нерегламентираното им използване представлява закононарушение и влече гражданска, административнонаказателна и наказателна отговорност в съответствие с действащото българско законодателство. Всеки има право да цитира информация от сайта, като носи отговорността за нейната достоверност. При цитиране е задължително да се упомене източникът, придружен с хипер-връзка към неговия интернет адрес.

© 2021 Design © 777x7 LTD | 777x7.com. All rights reserved.

Please publish modules in offcanvas position.