Баскетболният Монтана преследва високи цели през новия сезон (снимки)

Баскетболният Монтана преследва високи цели през новия сезон (снимки)

Новият треньорски екип на БК Монтана Мануел Марков и Николай Господинов гостува днес в Общината. Поканата бе лично от кмета Златко Живков, а на срещата присъстваха още капитанката на петкратния шампион на България Димана Макариева и трите нови попълнения в лятната селекция – американката Марая Кинг, националката на Литва Санта Ококуте-Балкойене и привлечената от столичния Септември Борислава Денчева. Последната имаше рожден ден и почерпи с бонбони.

По време на срещата кметът на Монтана пожела на отбора да се подготви добре за това, което му предстои през новия сезон и обяви целите - шампионска титла, Купа на България и място в топ 4 в турнира на Адриатическата лига.

Старши треньорът Мануел Марков-Мъни пък заяви, че е доволен от това, което са свършили по време на едноседмичния лагер във Вършец. Новият наставник на Монтана разкри, че през следващата седмица отборът ще гостува за две контролни срещи в Западната ни съседка Сърбия, където ще премери сили с Кралево на 9 септември и с Арт Баскет (Белград) на 10-ти.

От клуба са договорили и две проверки с гръцкия ПАОК в Солун, като се чакат само потвърждения за датите за тях. В края на септември Монтана ще има последна контрола, тя ще бъде в зала „Младост“, като съперникът за нея все още не е уточнен.


Всички права са запазени. Всички права на интелектуална собственост върху информационните ресурси и материали, публикувани на сайта са обект на закрила по действащия Закон за авторското право и сродните му права, а нерегламентираното им използване представлява закононарушение и влече гражданска, административнонаказателна и наказателна отговорност в съответствие с действащото българско законодателство. Всеки има право да цитира информация от сайта, като носи отговорността за нейната достоверност. При цитиране е задължително да се упомене източникът, придружен с хипер-връзка към неговия интернет адрес.

© 2021 Design © 777x7 LTD | 777x7.com. All rights reserved.

Please publish modules in offcanvas position.