Изтеглиха жребия за баскетболните финали при момичетата до 14 г.

Изтеглиха жребия за баскетболните финали при момичетата до 14 г.

Отборът на Монтана попадна в група „А” за предстоящия финален турнир от републиканското първенство по баскетбол за момичета до 14 години.

Възпитаничките на треньора Петър Гергов са в компанията на Нефтохимик’2010 (Бургас), Септември’97 (София), Доростол (Силистра), Славия’97 (София) и Раковски Грипс (град Раковски).

В група „Б” съперници ще бъдат Вихър’2002 (град Вълчи дол), Асеновец’2005 (Асеновград), Левски (София), Рилски спортист (Самоков), Черно море Одесос (Варна) и БШ Миньор (Перник).

От 25 до 29 юни столичната зала „Триадица” и залата на националния стадион „Васил Левски” ще приемат 12-те отбора-финалисти.


Всички права са запазени. Всички права на интелектуална собственост върху информационните ресурси и материали, публикувани на сайта са обект на закрила по действащия Закон за авторското право и сродните му права, а нерегламентираното им използване представлява закононарушение и влече гражданска, административнонаказателна и наказателна отговорност в съответствие с действащото българско законодателство. Всеки има право да цитира информация от сайта, като носи отговорността за нейната достоверност. При цитиране е задължително да се упомене източникът, придружен с хипер-връзка към неговия интернет адрес.

© 2021 Design © 777x7 LTD | 777x7.com. All rights reserved.

Please publish modules in offcanvas position.