Монтана тръгна за Сърбия без Жени Нацкина и Борислава Денчева

Монтана тръгна за Сърбия без Жени Нацкина и Борислава Денчева

Две контролни срещи в разстояние само на 23 часа ще изиграят баскетболистките на Монтана в съседна Сърбия. Тази вечер от 19:00 часа българско време петкратният шампион на България ще гостува на елитния Кралево. Отборът ще остане на пренощува в едноименното градче, а утре от там заминава за Белград. В столицата на Западната ни съседка възпитаничките на треньора Мануел Марков ще се изправят срещу местния АРТ Баскет (16:30 часа).

Двете проверки са първите за Монтана от лятната предсезонна подготовка на отбора, който тръгна за Сърбия тази сутрин. В автобуса не се качиха националката Евгения Нацкина и новото попълнение Борислава Денчева. Първата се възстановява от контузия, а Денчева има някакъв здравословен и ще се лекува в дома си в София.


Всички права са запазени. Всички права на интелектуална собственост върху информационните ресурси и материали, публикувани на сайта са обект на закрила по действащия Закон за авторското право и сродните му права, а нерегламентираното им използване представлява закононарушение и влече гражданска, административнонаказателна и наказателна отговорност в съответствие с действащото българско законодателство. Всеки има право да цитира информация от сайта, като носи отговорността за нейната достоверност. При цитиране е задължително да се упомене източникът, придружен с хипер-връзка към неговия интернет адрес.

© 2021 Design © 777x7 LTD | 777x7.com. All rights reserved.

Please publish modules in offcanvas position.