Румънци искат ас на Монтана

 

От ръководството на Монтана разкриха за интерес към централния защитник Асен Георгиев от страна на румънския втородивизионен Арджеш (Питещ). Двукратният шампион на западната ни съседка искал да привлече 20-годишният футболист срещу сто хиляди лева. От стадион „Огоста” обаче не били склонни да се разделят с един от титулярите си за такава малка ума. „Ние преследваме завръщане в елита и затова искаме да запазим състава, с който станахме есенен лидер в „Б” група и записахме победи над ЦСКА и Левски в турнира за Купата на България. Изходящи трансфери на всяка цена няма да правим. Асен също искаше да остане, а ние многократно сме показвали, че се съобразяваме с желанието на нашите футболисти”, заяви кметът на Монтана Златко Живков. Освен Арджеш (Питещ) и няколко родни клуба от „А” група проявявали сериозен интерес към юношата на Левски. Такъв имало и към партньора му в центъра на защитата Иван Михов, както и към титулярния десен бек Георги Пашов. „Всички остават”, категоричен в монтанският градоначалник.


Готов е календарът на ПФК Монтана за 2015 година

ПФК Монтана пусна календара за Новата 2015 година.Той включва обща снимка на отбора, като на нея се щракнаха за спомен футболистите, треньорите и част от спортно-техническия щаб на клуба. По уважителни причини от постера отсъстваха защитникът Георги Пашов, полузащитникът Валери Георгиев и треньорът на вратарите Мирослав Митев. Феновете на Монтана ще могат да се снабдят с календара в офиса на клуба на стадион „Огоста”.
 

Страница 1 от 937

Всички права са запазени. Всички права на интелектуална собственост върху информационните ресурси и материали, публикувани на сайта са обект на закрила по действащия Закон за авторското право и сродните му права, а нерегламентираното им използване представлява закононарушение и влече гражданска, административнонаказателна и наказателна отговорност в съответствие с действащото българско законодателство. Всеки има право да цитира информация от сайта, като носи отговорността за нейната достоверност. При цитиране е задължително да се упомене източникът, придружен с хипер-връзка към неговия интернет адрес.

© 2022 Design © 777x7 LTD | 777x7.com. All rights reserved.

Please publish modules in offcanvas position.