Монтанци пак ще ходят на зимен лагер в Анталия

Монтанци пак ще ходят на зимен лагер в Анталия


Отборът на Монтана ще се готви в Анталия. В турския курорт монтанци заминават на 1 февруари 2015 г. и ше останат на лагер там до 16-ти. По програма лидерът в "Б" група стартира зимната си подготовка за пролетния полусезон навръх Ивановден 7 януари и до 18-ти футболистите ще тренират на клубната си база в спортния комплекс "Огоста". На 19 януари Монтана заминава за Петрич, където ще се проведе първият зимен лагер на отбора. По сходен начин северозападният клуб организира зимната си подготовка и през миналата година. Ръководството на клуба пък за първи път заведе отбора на лагер в Анталия в началото на 2011 г., тогава тимът бе част от "А" група, а треньор бе сегашният директор на детско-юношеската школа Атанас Джамбзаки. "Ние сме сериозни хора и не чакаме последния момент, за да си организираме програмата. Всичко е вече договорено, в Анталия ще изиграем възможно най-много контролни срещи, но имената на съперниците все още не се знаят", заяви ст. треньорът на Монтана Ферарио Спасов.

От стадион "Огоста" потвърдиха, че вече са договорени трима нови футболисти. Това са полузащитникът на Локомотив (Мездра) Борислав Балджийски, крилото на Банско Георги Ангелов и нападателят на Добруджа Иван Цачев. Обшото и при тримата е, че са юноши на Левски. "Разбрали сме се с тях, остава само да подпишем договор", заяви изп. директор на Монтана Румен Панайотов.


Всички права са запазени. Всички права на интелектуална собственост върху информационните ресурси и материали, публикувани на сайта са обект на закрила по действащия Закон за авторското право и сродните му права, а нерегламентираното им използване представлява закононарушение и влече гражданска, административнонаказателна и наказателна отговорност в съответствие с действащото българско законодателство. Всеки има право да цитира информация от сайта, като носи отговорността за нейната достоверност. При цитиране е задължително да се упомене източникът, придружен с хипер-връзка към неговия интернет адрес.

© 2021 Design © 777x7 LTD | 777x7.com. All rights reserved.

Please publish modules in offcanvas position.