Кадрови проблеми в Монтана за гостуването в Ловеч

Кадрови проблеми в Монтана за гостуването в Ловеч

На група от 17 футболисти ще разчита старши треньорът на Монтана Светлан Кондев за предстоящото гостуване на Литекс. Мачът от XXI кръг на първенството на Втора професионална лига е в събота, от 14:00 часа, на градския стадион в Ловеч. За последния за 2021 година двубой наставникът на монтанци няма да може да разчита на Иван Михов, Лиандро Мартис, Росен Кръстев и Георги Манолиу. И четиримата страдат от различни травми, като от клуба казаха, че те не са сериозни, но не искат да рискуват и да се стигне до усложнения.

Отборът на Монтана направи днес последна тренировка в спортния комплекс „Огоста“ и след нея замина за Плевен. В местен хотел монтанци ще останат да нощува и от там утре преди обяд тръгват за Града на люляците.

групата на Монтана за мача с Литекс (Ловеч):

вратари: 1.Ферди Мюмюнов, 12.Петър Петров;

защитници: 21.Александър Башлиев, 2.Стоян Предев, 14.Димитър Буров, 33.Стефан Цонков, 4.Даниел Стоянов, 6.Алекс Тодоров;

полузащитници: 22.Стефан Каменов, 13.Йордан Йорданов, 10.Владимир Айтов, 18.Николай Николов, 17.Идрисс Фудил;

нападатели: 15.Атанас Карачаров, 20.Владислав Цеков, 9.Румен Георгиев, 24.Мехди Уамри.

треньор: Светлан Кондев.

Литекс (Ловеч) - Монтана
Контузени: Иван Михов, Георги Манолиу, Лиандро Мартис, Росен Кръстев.

Наказани: няма.

Главен съдия: Димитър Желязков.

Асистенти: Теодор Петров, Богомил Димитров.

Четвърти съдия: Борис Попов.

Съдийски наблюдател: Йордан Дурчев.

Градски стадион в Ловеч.

Събота, 11 декември, от 14:00 часа.


Всички права са запазени. Всички права на интелектуална собственост върху информационните ресурси и материали, публикувани на сайта са обект на закрила по действащия Закон за авторското право и сродните му права, а нерегламентираното им използване представлява закононарушение и влече гражданска, административнонаказателна и наказателна отговорност в съответствие с действащото българско законодателство. Всеки има право да цитира информация от сайта, като носи отговорността за нейната достоверност. При цитиране е задължително да се упомене източникът, придружен с хипер-връзка към неговия интернет адрес.

© 2022 Design © 777x7 LTD | 777x7.com. All rights reserved.

Please publish modules in offcanvas position.