Антони Здравков-Сухия е новият треньор на Монтана договорът му е за 18 месеца

Антони Здравков-Сухия е новият треньор на Монтана договорът му е за 18 месеца

Нов треньор ще има Монтана през пролетния дял от първенството на Втора професионална лига. Антони Здравков-Сухия се срещна днес по обяд с кмета Златко Живков и президента на клуба Румен Панайотов. На излизане от общината стана ясно, че 57-годишният спец ще подпише договор с клуба за година и половина, а целта пред него е завръщане на отбора в елита. При добри стечения на обстоятелствата промоция ще се търси още този сезон (монтанци са 9-ти в класирането, като изостават на 9 точки от четвъртото място), а ако това не стане, през новия ще се атакува първото място.

Антони Здравков заменя на поста досегашния наставник на монтанци Светлан Кондев, който ще остане в неговия щаб. Мирослав Митев пък ще продължи да се грижи за формата на вратарите в първия отбор и ДЮШ, предстои да бъде назначен само кондиционен треньор. Антони Здравков ще бъде официално представен като старши треньор на Монтана на 10 януари, когато отборът ще стартира зимната си подготовка.


Всички права са запазени. Всички права на интелектуална собственост върху информационните ресурси и материали, публикувани на сайта са обект на закрила по действащия Закон за авторското право и сродните му права, а нерегламентираното им използване представлява закононарушение и влече гражданска, административнонаказателна и наказателна отговорност в съответствие с действащото българско законодателство. Всеки има право да цитира информация от сайта, като носи отговорността за нейната достоверност. При цитиране е задължително да се упомене източникът, придружен с хипер-връзка към неговия интернет адрес.

© 2022 Design © 777x7 LTD | 777x7.com. All rights reserved.

Please publish modules in offcanvas position.