Лиандро Мартис е със скъсан менискус, оперират го във вторник

Лиандро Мартис е със скъсан менискус, оперират го във вторник

Двама футболисти на Монтана Лиандро Мартис и Сергей Георгиев не заминаха с отбора на зимния лагер в Алания. Монтанци отлетяха за средиземноморския турски курорт в събота преди обяд и ще се готвят там до 4 февруари.

Мартис е със скъсан менискус на дясното коляно. Контузията на 26-годишното крило от Кюрасао е още от края на есенния дял от първенството на Втора лига. Мартис пострада на 5 декември при домакинската загуба с 0:1 от Марица (Пловдив). Първоначално от клуба се надяваха юношата на Фейенорд да се размине с операция, но такава е наложителна и ще бъде извършена във вторник в столична клиника.

Друг флангови нападател на Монтана Сергей Георгиев пък продължава да се възстановява от операцията на десния глезен, която претърпя през май м.г. Серго счупи крака си след сблъсък с вратаря на Славия Светослав Вуцов на стадион „Огоста“. До завръщането на монтанци от Алания Георгиев ще тренира в спортния комплекс на клуба по индивидуална програма изготвена от новия кондиционен треньор Ивайло Младенов.


Всички права са запазени. Всички права на интелектуална собственост върху информационните ресурси и материали, публикувани на сайта са обект на закрила по действащия Закон за авторското право и сродните му права, а нерегламентираното им използване представлява закононарушение и влече гражданска, административнонаказателна и наказателна отговорност в съответствие с действащото българско законодателство. Всеки има право да цитира информация от сайта, като носи отговорността за нейната достоверност. При цитиране е задължително да се упомене източникът, придружен с хипер-връзка към неговия интернет адрес.

© 2022 Design © 777x7 LTD | 777x7.com. All rights reserved.

Please publish modules in offcanvas position.