Монтана се раздели официално с трима

Монтана се раздели официално с трима

Трима футболисти повече няма да бъдат част от Монтана. От стадион „Огоста“ си тръгват защитниците Стефан Цонков и Стоян Предев и нападателят Айман Касими. Договорите на първите двама изтекоха, като за Цонков бе ясно отдавна, че ще подсили ЦСКА 1948, а Предев не получи предложение за нов и вече е свободен агент.

Контрактът на Касими е до 30 юни 2023 г., но ще бъде прекратен по взаимно съгласие. 21-годишният мароканец с белгийски паспорт бе привлечен в Монтана в средата на март от германския втородивизионен Гройтер, но не успя да впечатли с изявите си и раздялата бе повече от очаквана. „С всички останали футболисти с изтичащи договори ще водим преговори“, заяви президентът на монтанци Румен Панайотов.


Всички права са запазени. Всички права на интелектуална собственост върху информационните ресурси и материали, публикувани на сайта са обект на закрила по действащия Закон за авторското право и сродните му права, а нерегламентираното им използване представлява закононарушение и влече гражданска, административнонаказателна и наказателна отговорност в съответствие с действащото българско законодателство. Всеки има право да цитира информация от сайта, като носи отговорността за нейната достоверност. При цитиране е задължително да се упомене източникът, придружен с хипер-връзка към неговия интернет адрес.

© 2022 Design © 777x7 LTD | 777x7.com. All rights reserved.

Please publish modules in offcanvas position.