С група от 24 футболисти Монтана замина на лагер в Банско

С група от 24 футболисти Монтана замина на лагер в Банско

Отборът на Монтана започва от днес втория етап от лятната си подготовка за новия сезон. Тази сутрин монтанци заминаха на лагер в Банско, а след обяд ще направят и първата си тренировка там. В пиринския балкан старши треньорът Антони Здравков ще разчита на група от 24 футболисти. В клубния автобус не се качи единствено Борислав Дамянов. 24-годишното крило се възстановява от операция на коляното и ще тренира по индивидуална програма на клубната база в спортния комплекс „Огоста“. Банско Монтана ще се готви до 1 юли, като през това време ще изиграе и 4 контролни срещи. Първата е в четвъртък, от 18:00 часа, срещу Славия. На тръгване от планинския курорт монтанци ще премерят сили и с елитен тим от Нигерия.

кои заминаха на лагер в Банско (22 юни-1 юли):

вратари: Петър Л. Петров, Петър Д. Петров, Димитър Тодоров;

защитници: Иван Михов, Димитър Буров, Даниел Стоянов, Виктор Стойков, Мартин Сандов, Мишо Минков, Иван Йоанис;

полузащитници: Йордан Йорданов, Владимир Айтов, Стефан Каменов, Идрисс Фудил, Алекс Тодоров, Емануил Личев, Тони Иванов, Даниел Пехливанов, Кристиян Вълков;

нападатели: Сергей Георгиев, Мехди Уамри, Владислав Цеков, Румен Георгиев, Ивелин Георгиев.

старши треньор: Антони Здравков.

треньор: Светлан Кондев.

треньор на вратарите: Калин Костадинов.

кондиционен треньор: Ивайло Младенов.

кинезитерапевт: Петко Петков.

контролите в Банско:

23 юни – със Славия, 18:00 часа

25 юни – , търси се съперник

28 юни – , търси се съперник

1 юли – , с Маломи (Нигерия)


Всички права са запазени. Всички права на интелектуална собственост върху информационните ресурси и материали, публикувани на сайта са обект на закрила по действащия Закон за авторското право и сродните му права, а нерегламентираното им използване представлява закононарушение и влече гражданска, административнонаказателна и наказателна отговорност в съответствие с действащото българско законодателство. Всеки има право да цитира информация от сайта, като носи отговорността за нейната достоверност. При цитиране е задължително да се упомене източникът, придружен с хипер-връзка към неговия интернет адрес.

© 2022 Design © 777x7 LTD | 777x7.com. All rights reserved.

Please publish modules in offcanvas position.