Кариана и Миньор (Пк) не се победиха в Разлог

Кариана и Миньор (Пк) не се победиха в Разлог

В първата си контролна среща от лагера в Банско отборът на Кариана (Ерден) извъртя 0:0 с третодивизионния Миньор (Перник). Заради травми двубоя, който се игра в Разлог, пропуснаха вратаря Павел Станев и защитникът Людмил Иванов. Това бе второ нулево равенство за новака във Втора лига. Преди това воденият от треньора Атанас Джамбазаки тим завърши при такъв резултат проверката си с Локомотив (Горна Оряховица) и загуби с 0:1 от Царско село. Срещу четвъртия в Югозападната трета лига карианци доминираха, но трудно стигаха до опасни положения пред вратата на съперника. В средата на първото полувреме капитанът им Евгени Игнатов-Бамзе затрудни вратаря на „чуковете” с бомбен шут от 25 метра, а при добавката Георги Цеков стреля в аут. Отново Игнатов можеше да вкара след почивката, но стражът на Миньор изби с крак топката. Вратарят на Кариана Стамен Бояджиев също се намеси веднъж авторитетно и не допусна попадение в мрежата си. В събота от 18 часа на един от терените в спортния в комплекс „Пири” в Банско карианци се изправят срещу Арда (Кърджали).

Кариана: Стамен Бояджиев, Ангел Цолов, Станислав Георгиев, Николай Дичев, Иван Тодоров, Цветко Иванов, Николай Николов, Георги Цеков, Деян Иванов, Стоян Предев, Евгени Игнатов-кап. (Християн Илиев, Георги Илиев, Ангел Русев, Мартин Таушанов, Лионел Матадос, Цветомир Тодоров, Ивелин Илиев).


Всички права са запазени. Всички права на интелектуална собственост върху информационните ресурси и материали, публикувани на сайта са обект на закрила по действащия Закон за авторското право и сродните му права, а нерегламентираното им използване представлява закононарушение и влече гражданска, административнонаказателна и наказателна отговорност в съответствие с действащото българско законодателство. Всеки има право да цитира информация от сайта, като носи отговорността за нейната достоверност. При цитиране е задължително да се упомене източникът, придружен с хипер-връзка към неговия интернет адрес.

© 2022 Design © 777x7 LTD | 777x7.com. All rights reserved.

Please publish modules in offcanvas position.