Вторник, Октомври 27, 2020
Кариана се цели в победа №8 за сезона

Само 17 футболисти ще бъдат на разположение на старши треньора на Кариана Веселин Великов за предстоящата домакинска среща с Добруджа (Добрич). Карианци приемат на стадиона в село Ерден новака във Втора професионална лига в събота, 17 октомври, от 16:00 часа. Извън групата останаха един от най-опитните в отбора Владимир Мичев и 20-годишният офанзивен полузащитник Емануил Личев. И двамата са почти неизменни титуляри от началото на сезона. Вместо тях се очаква в основния състав да започнат бразилският полузащитник Матеус Казерото и крилото Пиер Пиеров.

Заради многото проблеми с болни футболисти от щаба на Кариана поискаха от БФС срещата да бъде отложена, но от временното ръководство на централата останаха безразлични. Въпреки проблемите настроението в отбора е добро, а очакванията за победа, която ще бъде под номер осем от началото на сезона.

Групата на Кариана за мача с Добруджа:

вратари: Павел Станев, Юлиян Весков;          

защитници: Ангел Цолов, Николай Дичев, Георги Илиев, Стоян Предев, Мартин Николов, Деян Иванов;

полузащитници и нападатели: Християн Илиев, Георги Търтов, Евгени Игнатов, Пиер Пиеров, Владислав Цеков, Борислав Дамянов, Кристиян Апостолов, Матеус Казерото, Жоастин Мендеш.

ст. треньор: Веселин Великов.

Кариана - Добруджа (Добрич)

Контузени: Владимир Мичев, Емануил Личев.

Наказани: няма.

Главен съдия: Иван Пенчев.

Асистенти: Станимир Трифонов, Цветан Горанов.
Четвърти съдия: Кристиян Колев.
Съдийски наблюдател: Галина Донева.

Стадион: „Кариана”, в с. Ерден.

събота, 17 октомври, от 16:00 часа.