Част от титулярите на Кариана сядат на пейката за мача с Царско село за Купата

Част от титулярите на Кариана сядат на пейката за мача с Царско село за Купата

Футболистите на Кариана направиха последна тренировка днес преди домакинството на Царско село от 1/16 финалите на турнира за Купата на България. Двубоят е във вторник от 15:00 часа на стадиона в село Ерден. Регламентът предвижда при равенство в редовното време да се играят две полувремена от по 15 минути и ако и тогава резултатът е равен да се изпълняват дузпи до излъчването на победител.

Карианци вече са отстранявали този съперник. Миналият септември на същия етап от надпреварата воденият и тогава от треньора Веселин Великов тим хвърли бомбата като надигра столичани категорично с 3:0 (Стоян Предев, Ангел Бастунов, Цветомир Тодоров).

Последните двама вече на са в отбора, а Предев може да получи почивка заедно с други от титулярите. „Ние не си правим илюзии, че ще спечелим купата, за това за нас този турнир не е приоритет. Насочили сме нашето внимание изцяло към първенството и мислим за предстоящото гостуване на Литекс в Ловеч следващия вторник”, заяви ст. треньорът на лидера във Втора лига.

Наставникът на Кариана  обеща да даде шанс на футболисти, които имат малко записани минути досега през сезона. Двубоят със сигурност пропускат Владимир Мичев и Георги Търтов. Първият е под домашна карантина, а Търтов получи разтежение в последния мач с Добруджа. В игра се завръща отново Емануил Личев, който вече направи две тренировки с отбора.

Въпреки работния ден на стадиона в монтанското село Ерден се очаква да има много зрители. Северозападния край е известен с пристрастията си към ЦСКА, затова голяма част от феновете ще дойдат, за да видят големия нападател на „червените” от 80-те години Любослав Пенев, който е наставник на Царско село.

Групата на Кариана за мача с Царско село:

вратари: Павел Станев, Юлиян Весков;

защитници: Деян Иванов, Георги Илиев, Ангел Цолов, Мартин Николов, Стоян Предев, Николай Дичев;

полузащитници и нападатели: Матеус Казерото, Борислав Дамянов, Християн Илиев, Емануил Личев, Владислав Цеков, Евгени Игнатов, Пиер Пиеров, Кристиян Апостолов, Жустино Мендеш.

Треньор: Веселин Великов.

Кариана – Царско село (София)

Контузени: Владимир Мичев, Георги Търтов.

Наказани: няма.

Главен съдия: Ивелин Занев.

Асистенти: Красимир Атанасов, Мирослав Симеонов.
Четвърти съдия: Красимир Кръстев.
Съдийски наблюдател: Крум Стоилов.

Стадион: „Кариана”, в с. Ерден.

вторник20 октомври, от 15:00 часа.


Всички права са запазени. Всички права на интелектуална собственост върху информационните ресурси и материали, публикувани на сайта са обект на закрила по действащия Закон за авторското право и сродните му права, а нерегламентираното им използване представлява закононарушение и влече гражданска, административнонаказателна и наказателна отговорност в съответствие с действащото българско законодателство. Всеки има право да цитира информация от сайта, като носи отговорността за нейната достоверност. При цитиране е задължително да се упомене източникът, придружен с хипер-връзка към неговия интернет адрес.

© 2021 Design © 777x7 LTD | 777x7.com. All rights reserved.

Please publish modules in offcanvas position.