Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/cherve715/public_html/templates/gk_evonews/lib/menu/GKBase.class.php on line 96
Червен Картон - Мач под „Аязмото“ в неделя няма да има
Събота, Април 17, 2021
Мач под „Аязмото“ в неделя няма да има

От БФС отмениха предстоящата среща от XIII кръг на първенството на Първа лига между отборите на Берое (Стара Загора) и Монтана. Двубоят по програма трябваше да се играе в неделя, 22 ноември, от 15:00 часа.
Ето решението на Спортно-техническата комисия:

На база представени индивидуални PCR-тестове на състезатели и служебни лица от ПФК „Берое“ СЗ,  Медицинската комисия при БФС констатира, че с положителен резултат за Covid-19 са повече от 10професионални футболисти с трудови договори. Предвид горното, съгласно решение на ИК на БФС поради карантинирани над 10 състезатели с професионални договори на ПФК „Берое“ СЗ, срещата от XIII-ти кръг на Първа лига, между отборите на ПФК „Берое“ СЗ и ПФК „Монтана 1921“ Мн насрочена за 22.11/неделя/2020 г се отлага.

Карантината на първите състезатели показали положителна проба за Covid-19 изтича на 30.11.2020 г. Предвид на това, срещата от XIV – ти кръг на Първа професионална футболна лига между отборите на ПФК „Берое“ СЗ - ПФК „Левски“ Сф –насрочена за 28.11/събота/2020 г се отлага.

Датите за изиграване на отложените срещи ще бъдат уточнени допълнително.