Събота, Януари 23, 2021
Мащабна селекция стягат в Левски (Лом)

От ръководството на Левски (Лом) работят усилено по зимната селекция. Още преди Нова година от крайдунавския тим си осигуриха услугите на защитниците Деян Иванов и Алекс Георгиев. Първият идва от преустановилия участието си във Втора лига Кариана (Ерден), а вторият от третодивизионния Севлиево.

Днес стана ясно, че есенният хит в първенството на Северозападната трета лига ще се подсили и с трима офанзивни футболисти.Това са Пиер Пиеров, Мирослав Радев и Петко Петков. 20-годишният Пиеров е ляво крило, юноша е на Монтана, през есента игра като преотстъпен в Кариана, а днес разтрогна по взаимно съгласие договора си с родния си клуб.

Мирослав Радев е централен нападател, роден е на 30 март 1994 г. в Пловдив, юноша на Локомотив и с внушителни габарити 192 см, 85 кг. През есента Радев носеше с успех екипа на Гигант (Съединение), за който се отчете с 11 гола и 5 асистенции.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Петко Петков е роден на 17 април 1989 г. в Монтана. Има няколко престоя на стадион „Огоста“, а освен това е носил екипите на Академик (София), Видима-Раковски (Севлиево), Спортист (Своге), Рилски спортист (Самоков) и ЦСКА 1948. Зад граница Петков играл в Австрия, а през сезон 2019-2020 в кипърския Омония (Псевда). Тази есен се разписа 9 пъти за Балкан (Ботевград), а общо в кариерата си има около 180 гола. Петко Петков е типичен таран, мощен и трудно удържим за противниковите защитници.