Пропадна първата контролна среща на Монтана за 2021 г.

Пропадна първата контролна среща на Монтана за 2021 г.

Монтана се отказа от контролната среща с третодивизионния Дреновец. Двата отбора се бяха договорили да се срещнат помежду си в събота, 16 януари, от 11:00 часа на терена с изкуствена настилка в спортния комплекс „Огоста“. Прогнозата на синоптиците за нови валежи от сняг и минусови температури обаче накараха ръководството на монтанци да се откажат от мач, за да не стигне до нежелани контузии на заледения терен. Проверката щеше да бъде първа за отбора за Новата 2021 година и единствена на българска земя.

В понеделник Монтана лети за Алания, където ще проведе съществената част от зимната си подготовка за пролетния дял от първенството на Първа лига. В турския курорт отборът ще се готви до 6 февруари и ще изиграе 5 контролни срещи, като съперниците в тях все още се уточняват.

До края на тази седмица футболистите тренират по график. В събота вместо контрола старши треньорът на монтанци Атанас Атанасов е предвидил двустранна игра. След нея той ще разпусне отбора за кратко във ваканция.


Всички права са запазени. Всички права на интелектуална собственост върху информационните ресурси и материали, публикувани на сайта са обект на закрила по действащия Закон за авторското право и сродните му права, а нерегламентираното им използване представлява закононарушение и влече гражданска, административнонаказателна и наказателна отговорност в съответствие с действащото българско законодателство. Всеки има право да цитира информация от сайта, като носи отговорността за нейната достоверност. При цитиране е задължително да се упомене източникът, придружен с хипер-връзка към неговия интернет адрес.

© 2021 Design © 777x7 LTD | 777x7.com. All rights reserved.

Please publish modules in offcanvas position.