Ясна групата на Монтана за дербито с Ботев

Ясна групата на Монтана за дербито с Ботев

На лагер във Вършец ще бъдат тази вечер футболистите на Монтана. Те заминаха за курортното градче веднага след днешната тренировка. От там утре отборът тръгва за Враца за мача си с Ботев от XXVIII-II кръг, на плейофите в Първа лига, група „Б“. Той е с начален час 18:00 и ще бъде предаван пряко по Диема спорт.

„Радващо е, че успяхме да възстановим момчетата след победата над Етър в четвъртък. Двубоят е с по-голям заряд, заради близостта на двата града, надявам се да го спечелим“, заяви старши треньорът на Монтана Атанас Атанасов. Той включи в групата полузащитникът Михаел Орачев, който е напълно възстановен от измъчващата го от месец контузия.

Героят от двубоя с „болярите“ Росен Кръстев, който вкара победния гол секунди след като влезе като резерва също е оптимист. „Аз винаги когато ми гласуват доверие се стремя да вкарам, все пак нападател съм и това е моята работа. Намираме се на такъв етап от първенството, в който всяка точка е важна. Надявам се да победим и Ботев във Враца. Ако отново отбележа, ще е много хубаво, но по-важното е отборът да спечели“, заяви 23-годишният таран.

Футболистите на Монтана ще имат подкрепа и от трибуните на стадион „Христо Ботев“. Поне 50 фенове да седнат в сектора за гости. Те идват организирано с автобус, осигурен от ръководството на клуба. Още толкова ще се очаква да дойдат с личните си автомобили.

Групата на Монтана за мача с Ботев (Враца):

вратари: 12.Благой Макенджиев, 1.Марио Кирев;

защитници: 2.Валери Христов, 25.Александър Башлиев, 3.Иван Михов, 33.Стефан Цонков, 24.Давид Кики, 26.Стоян Предев;

полузащитници: 10.Владимир Айтов, 13.Йордан Йорданов, 6.Янко Ангелов, 22.Стефан Каменов, 4.Радослав Терзиев, 20.Михаел Орачев;

нападатели: 8.Тони Тасев, 23.Сергей Георгиев, 11.Николай Минков, 19.Росен Кръстев.

треньор: Атанас Атанасов.

Ботев (Враца) - Монтана

Контузени: Христо Златински (Ботев); Раян Сенхаджи (Монтана).

Наказан: Чавдар Ивайлов (Ботев).

Главен съдия: Валентин Железов.

Асистенти: Станимир Илков, Мирослав Желев.

Четвърти съдия: Иван Иванов.   

Съдийски наблюдател: Стоян Алексиев.

Стадион: „Христо Ботев“.

Понеделник, 10 май, от 18:00 часа.

Пряко по Диема спорт.


Please publish modules in offcanvas position.