Нов треньор на Монтана, след решението на БФС за формата на Първа лига

Нов треньор на Монтана, след решението на БФС за формата на Първа лига

От стадион „Огоста“ отрекоха, че старши треньорът на Янтра (Габрово) Костадин Ангелов-Лаптопа ще поеме Монтана. Името на 48-годишния футболен спец, който успя да спаси тимът от града на хумора и шегата от изпадане при аматьорите, бе спрягано в някои електронни медии днес като новия наставник на монтанци.

„За първи път чувам за това. В клуба изобщо не е ставало дума за нов треньор. За това ще мислим чак, след като разберем в коя група ще играем през новия сезон“, заяви кметът на Монтана Златко Живков.

Той не скри, че очаква от БФС да си удържат на думата и елитната Първа лига да бъде увеличена на 16 отбора. От футболната централа афишираха подобна идея в края на април, когато обявиха, че няма да има изпадащи, а 14-ия ще играе бараж с 3-ия от Втора лига.

„Ще чакаме решението на тази експертна комисия за формата на efbet лига. Иначе, ние сме си виновни затова, че стигнахме до тук. Изпуснахме толкова много точки. В последния кръг трябваше да спечелим на наш терен дербито с Ботев (Враца), но направихме 1:1“, каза още кметът на Монтана.


Всички права са запазени. Всички права на интелектуална собственост върху информационните ресурси и материали, публикувани на сайта са обект на закрила по действащия Закон за авторското право и сродните му права, а нерегламентираното им използване представлява закононарушение и влече гражданска, административнонаказателна и наказателна отговорност в съответствие с действащото българско законодателство. Всеки има право да цитира информация от сайта, като носи отговорността за нейната достоверност. При цитиране е задължително да се упомене източникът, придружен с хипер-връзка към неговия интернет адрес.

© 2021 Design © 777x7 LTD | 777x7.com. All rights reserved.

Please publish modules in offcanvas position.