Три отбора в очакване на решението за формата на Първа лига

Три отбора в очакване на решението за формата на Първа лига

С важно решение ще излязат днес отговорните хора от БФС. От 14:00 часа в заседателната зала на Национална футболна база в столичния квартал „Бояна“ Изпълнителният комитет се събира на редовно заседание. Основна точка от дневния ред е форматът на Първа професионална лига за новия сезон.

Още в края на април от футболната централа обявиха, че няма да има изпадащи, а групата нараства на 16 отбора. По-късно бе назначена и специална комисия, която да умува по въпроса. Сезон 2020-2021 година обаче завърши както е по правилник и Монтана и Етър (Велико Търново) останаха под чертата. Ботев (Враца) пък игра бараж с третия от Втора лига Септември (София), който спечели с 1:0. В последните дни се заговори за елитна лига от 17 отбора, в която да бъдат поканени Монтана, Етър и Септември. Според запознати обаче този вариант ще отпадне и групата ще остане от 14 отбора.


Всички права са запазени. Всички права на интелектуална собственост върху информационните ресурси и материали, публикувани на сайта са обект на закрила по действащия Закон за авторското право и сродните му права, а нерегламентираното им използване представлява закононарушение и влече гражданска, административнонаказателна и наказателна отговорност в съответствие с действащото българско законодателство. Всеки има право да цитира информация от сайта, като носи отговорността за нейната достоверност. При цитиране е задължително да се упомене източникът, придружен с хипер-връзка към неговия интернет адрес.

© 2021 Design © 777x7 LTD | 777x7.com. All rights reserved.

Please publish modules in offcanvas position.