Монтана започва лятна подготовка на 16 юни

Монтана започва лятна подготовка на 16 юни

Отборът на Монтана се събира за първа тренировка в сряда, 16 юни. Тя ще започне в 18:00 часа и ще се проведе на един от двата помощни терена в спортния комплекс „Огоста“. До тогава се очаква от клуба да обявят програмата за лятна подготовка и колко контролни срещи ще изиграят монтанци до старта на новия сезон във Втора лига.

От понеделник ръководството на Монтана ще започне индивидуални разговори с футболистите, на които договорите изтичат в края на месеца. Ще стане ясно кои от тях искат да си тръгнат и кои клубът иска да задържи. Към днешна дата трима са сигурните напускащи. Това са централният защитник Стефан Цонков и фланговите нападатели Тони Тасев и Николай Минков. Тасев и Минков вече си намериха нови отбори, като си осигуриха договор за три години съответно със Славия и Ботев (Пловдив).

Цонков пък се надява да продължи кариерата си в чужбина, а ако не постъпи изгодна оферта предложения към него от отбори от родния ни елит не липсват. Преди да обяви за раздялата си с Монтана 26-годишният бранител написа в личния си профил: Искам да изкажа едно голямо Благодаря на всичките ми съотборници, треньори, служители и ръководители! Благодаря и на всички хора, които са ни подкрепяли неотлъчно! Щастлив съм, че прекарах 4 години в Монтана, време, в което намерих много близки приятели! Желая успех на клуба, бъдете здрави!


Всички права са запазени. Всички права на интелектуална собственост върху информационните ресурси и материали, публикувани на сайта са обект на закрила по действащия Закон за авторското право и сродните му права, а нерегламентираното им използване представлява закононарушение и влече гражданска, административнонаказателна и наказателна отговорност в съответствие с действащото българско законодателство. Всеки има право да цитира информация от сайта, като носи отговорността за нейната достоверност. При цитиране е задължително да се упомене източникът, придружен с хипер-връзка към неговия интернет адрес.

© 2021 Design © 777x7 LTD | 777x7.com. All rights reserved.

Please publish modules in offcanvas position.