С първи входящ трансфер се похвалиха от Монтана

С първи входящ трансфер се похвалиха от Монтана

На стадион „Огоста“ започнаха със селекцията за новия сезон. Изпадналият от елита тим на Монтана привлече нападателя на Царско село Стефан Христов. Договорът на 186-сантиметровия футболист ще бъде за срок от две години. Очаква се трансферът му да бъде официално финализиран в сряда, когато монтанцисе събират за първа тренировка. Христов идва като свободен агент и е първото ново попълнение в Монтана.

Стефан Христов е роден на 28 август 1989 година в Плевен, юноша е на Белите орли, като е играл и в другия плевенски тим Спартак. Обличал е още екипите на Етър (Велико Търново), Витоша (Бистрица) и Дунав Русе. С този на „драконите“ остана 90-минути на терена при загубения с 1:4 бараж с Монтана, като не успя да се разпише. Направи го обаче в оня луд мач на стадион „Огоста“, игран на 7 декември 2020 година и продължил повече от три. Христов вкара втория гол за Царско село, а гостите спечелиха с 4:3.


Всички права са запазени. Всички права на интелектуална собственост върху информационните ресурси и материали, публикувани на сайта са обект на закрила по действащия Закон за авторското право и сродните му права, а нерегламентираното им използване представлява закононарушение и влече гражданска, административнонаказателна и наказателна отговорност в съответствие с действащото българско законодателство. Всеки има право да цитира информация от сайта, като носи отговорността за нейната достоверност. При цитиране е задължително да се упомене източникът, придружен с хипер-връзка към неговия интернет адрес.

© 2021 Design © 777x7 LTD | 777x7.com. All rights reserved.

Please publish modules in offcanvas position.