Димитър Бербатов в Монтана: Не се страхувайте да гласувате за промяната (снимки и видео)

Димитър Бербатов в Монтана: Не се страхувайте да гласувате за промяната (снимки и видео)

Монтана бе 24-ия областен град, който кандидатът за президент на БФС Димитър Бербатов посети, за да се срещне с представителите на футболните клубове от региона. Срещата се проведе в зала „Огоста“, продължи колкото един футболен мач и на нея свои представители изпратиха 2/3 от клубовете от „А“ и „Б“ ОФГ. ПФК Монтана бе представен от члена на УС на клуба Панталей Заков, а човек на новака във Втора лига Левски (Лом) нямаше.

„Искам нещата да се вършат така, както трябва. Според мен и моя екип, в който знаете влизат Стилиян Петров и Мартин Петров, професионалния футбол трябва да се администрира от Професионалната футболна лига. БФС трябва да отговаря за националните отбори и за развитието на детско-юношеския и аматьорския футбол“, заяви Димитър Бербатов.

Рекордьорът по голове за националния отбор изслуша внимателно всяко едно предложение. Най-деен бе треньорът на ДФК Прециз Владислав Георгиев и бившият председател на футболната централа в Монтана Ангел Стоянов. Един от най-прецизните делегати на футболни срещи от региона разкри, че след края на един двубой бил заплашен с думите: „Ще дойде Бербатов и ще ви оправи!“ и поиска от един от най-успешните ни футболисти да изтълкува тези думи. „Те се отнасят за всеки, който не си върши работата професионално. Искам да спре веднъж за винаги тази шуробаджанащина. Не искам да има специално отношение към някого и гледам да избягам точно от това. Общините са много важна част от живота на много футболни клубове и ако решат да помагат на отборите, го правят“, каза още Димитър Бербатов и призова присъстващите в залата да не се страхуват и да гласуват за промяната.
Всички права са запазени. Всички права на интелектуална собственост върху информационните ресурси и материали, публикувани на сайта са обект на закрила по действащия Закон за авторското право и сродните му права, а нерегламентираното им използване представлява закононарушение и влече гражданска, административнонаказателна и наказателна отговорност в съответствие с действащото българско законодателство. Всеки има право да цитира информация от сайта, като носи отговорността за нейната достоверност. При цитиране е задължително да се упомене източникът, придружен с хипер-връзка към неговия интернет адрес.

© 2021 Design © 777x7 LTD | 777x7.com. All rights reserved.

Please publish modules in offcanvas position.