Титуляр разтрогва с Монтана до дни

Титуляр разтрогва с Монтана до дни

Янко Ангелов си тръгва от стадион „Огоста“. 27-годишният полузащитник обявил пред ръководството на клуба, че смята да преустанови активната си състезателна дейност. Към него имало оферти от няколко отбора от елитната първа лига, но той възнамерявал да окачи футболните си обувки на пирона. Това е и причината да не започне подготовка с отбора. Ангелов има договор с Монтана за още един сезон, но до края на седмицата се очаква да разтрогне с клуба по взаимно съгласие.
Янко Ангелов дойде в Монтана през лятото на 2020 година и очаквано се превърна в несменяем титуляр в отбора. С екипа на монтанци роденият в Пазарджик футболист изигра 30 срещи, в които вкара един гол и получи 7 жълти и 1 червен картон. За него това бе втория му престой на стадион „Огоста“. При първия Ангелов помогна на Монтана да се класират на първо място в „Б“ група (сезон 2014-2015 година) и за трети път да спечели промоция за елита.


Всички права са запазени. Всички права на интелектуална собственост върху информационните ресурси и материали, публикувани на сайта са обект на закрила по действащия Закон за авторското право и сродните му права, а нерегламентираното им използване представлява закононарушение и влече гражданска, административнонаказателна и наказателна отговорност в съответствие с действащото българско законодателство. Всеки има право да цитира информация от сайта, като носи отговорността за нейната достоверност. При цитиране е задължително да се упомене източникът, придружен с хипер-връзка към неговия интернет адрес.

© 2021 Design © 777x7 LTD | 777x7.com. All rights reserved.

Please publish modules in offcanvas position.