Ясни съперниците на Монтана на лагера в Банско (5-17 юли)

Ясни съперниците на Монтана на лагера в Банско (5-17 юли)

Отбори от елитните първенства на Румъния и Украйна ще бъдат съперници на Монтана на лагера в Банско. За пиринския балкан монтаци заминават преди обяд в понеделник, 5 юли и ще се готвят там до 17-ти. През това време воденият от треньора Светлан Кондев тим ще изиграе 4 контролни срещи.

Първата проверка е на 6 юли срещу румънския Академика (Клинчени). Три дни по-късно предстои спаринг с Ингулец (Петрово) от Украйна, а на 14 юли и с друг елитен тим от Северната ни съседка Румъния Фарул (Костанца). На път за вкъщи Монтана ще гостува на Славия в столичния квартал „Овча купел“. На 21 юли пък на стадион „Огоста“ идва третодивизионният Дреновец. Двубоят е от 19:30 часа, като преди него ще стане официалното представяне на отбора.

До момента монтанци са изиграли само една контрола, в която победиха с 2:0 Спортист (Своге), а головете вкараха Владимир Айтов в 13-та минута от дузпа и Владислав Цеков (88). В събота, 3 юли монтанци срещат от 18:30 часа на неутрален терен в Правец новака във Втора лига Левски (Лом).


Всички права са запазени. Всички права на интелектуална собственост върху информационните ресурси и материали, публикувани на сайта са обект на закрила по действащия Закон за авторското право и сродните му права, а нерегламентираното им използване представлява закононарушение и влече гражданска, административнонаказателна и наказателна отговорност в съответствие с действащото българско законодателство. Всеки има право да цитира информация от сайта, като носи отговорността за нейната достоверност. При цитиране е задължително да се упомене източникът, придружен с хипер-връзка към неговия интернет адрес.

© 2021 Design © 777x7 LTD | 777x7.com. All rights reserved.

Please publish modules in offcanvas position.