Монтана се раздели и с Валери Христов

Монтана се раздели и с Валери Христов

От Монтана обявиха, че се разделят с още един футболист. Става въпрос за десния бек Валери Христов. 23-годишният защитник се е разбрал с ръководството на клуба да разтрогне по взаимно съгласие, макар, че договорът му с монтанци бе за още един сезон. През пролетния дял от първенството Христов бе дълго време измъчван от контузия и взе участие в едва три срещи на Монтана. За сезон 2020-2021 година той има 9 мача с монтанския екип. За последно игра в контролата със Спортист (Своге) спечелена с 2:0. От стадион „Огоста“ му изказват благодарност за съвместната работа и му пожелават успех в новия му отбор. Христов ще продължи кариерата си в Ботев (Враца).

Валери Христов стана 11-ия футболист, с който Монтана се раздели през последния месец. Преди него от стадион „Огоста“ си тръгнаха Благой Макенджиев (Левски Крумовград), Стефан Цонков, Михаел Орачев (Созопол), Радослав Терзиев (Хебър), Янко Ангелов, Тони Тасев (Славия), Николай Минков (Ботев Пловдив) и чужденците Давид Кики, Раян Сенхаджи и Адам Буджамаа.


Всички права са запазени. Всички права на интелектуална собственост върху информационните ресурси и материали, публикувани на сайта са обект на закрила по действащия Закон за авторското право и сродните му права, а нерегламентираното им използване представлява закононарушение и влече гражданска, административнонаказателна и наказателна отговорност в съответствие с действащото българско законодателство. Всеки има право да цитира информация от сайта, като носи отговорността за нейната достоверност. При цитиране е задължително да се упомене източникът, придружен с хипер-връзка към неговия интернет адрес.

© 2021 Design © 777x7 LTD | 777x7.com. All rights reserved.

Please publish modules in offcanvas position.