Чилика се завърна на стадион „Огоста“

Чилика се завърна на стадион „Огоста“

Мирослав Антонов-Чилика се завърна отново на стадион „Огоста“. Бившият капитан и голмайстор на Монтана обаче само ще подържа форма с родния си клуб. Преди да излезе за първата си тренировка 35-годишният таран разкри, че си урежда трансфер в отбор от трета дивизия на Австрия.

За последно Миро игра в гръцкия третодивизионен Еоликос (Митилини) от остров Лесбос. Отборът му се бореше за промоция за по-горната група, а Антонов се отчете с няколко решаващи гола. Заради пандемията от COVID-19 обаче шампионатът бе прекъснат и Чилика се прибра обратно в България.


Всички права са запазени. Всички права на интелектуална собственост върху информационните ресурси и материали, публикувани на сайта са обект на закрила по действащия Закон за авторското право и сродните му права, а нерегламентираното им използване представлява закононарушение и влече гражданска, административнонаказателна и наказателна отговорност в съответствие с действащото българско законодателство. Всеки има право да цитира информация от сайта, като носи отговорността за нейната достоверност. При цитиране е задължително да се упомене източникът, придружен с хипер-връзка към неговия интернет адрес.

© 2021 Design © 777x7 LTD | 777x7.com. All rights reserved.

Please publish modules in offcanvas position.