Юноша на Олимпик (Марсилия) подписа с Монтана

Юноша на Олимпик (Марсилия) подписа с Монтана

Крис Гади подписа договор с Монтана. 29-годишният офанзивен полузащитник дойде днес на стадион „Огоста“, парафира с клуба за срок от една година и след това позира с екипа на новия си отбор заедно със старши треньора на монтаци Светлан Кондев. През миналия сезон Крис Гади е бил част от третодивизионния белгийски Олимпик (Шарлероа). Той действа успешно и като ляво и като дясно крило.

Крис Гади е добре познато име е България, където идва през далечната 2013 година и играе последователно в Локомотив (Пловдив), Берое, Спартак (Плевен), столичния Септември и Етър. Подвизавал се е още в един от богатите отбори в Египет Петроджет и във втора дивизия на Саудитска Арабия. Крис Гади е юноша на Олимпик (Марсилия), за който има три мача, като треньор по онова време му е бил сегашният селекционер на „петлите“ Дидие Дешан.

Крис Гади е осмият нов футболист в лятната селекция на Монтана. Преди него Северозападния тим се подсили с Мартин Петков (Лудогорец), Димитър Буров (Ботев Враца), Даниел Стоянов (Локомотив Горна Оряховица), Николай Николов (Левски Лом), Стефан Христов (Царско село) и Атанас Карачаров и Аспарух Смилков, които идват от Беласица (Петрич).


Всички права са запазени. Всички права на интелектуална собственост върху информационните ресурси и материали, публикувани на сайта са обект на закрила по действащия Закон за авторското право и сродните му права, а нерегламентираното им използване представлява закононарушение и влече гражданска, административнонаказателна и наказателна отговорност в съответствие с действащото българско законодателство. Всеки има право да цитира информация от сайта, като носи отговорността за нейната достоверност. При цитиране е задължително да се упомене източникът, придружен с хипер-връзка към неговия интернет адрес.

© 2021 Design © 777x7 LTD | 777x7.com. All rights reserved.

Please publish modules in offcanvas position.