Три дни почивка за Айтов

Три дни почивка за Айтов

Три дни без физическо натоварване получи атакуващият полузащитник на Монтана Владимир Айтов. 25-годишният футболист се оплаква от болки в лявото коляно, след като бе сритан в края на първото полувреме на контролната среща с Левски (Лом), която монтанци спечелиха с 3:1. Айтов вкара първия гол за отбора си, а в 40-та мин. бе спънат в наказателното поле на съперника. Той бе заменен принудително от Владислав Цеков-Каската, а Стефан Христов изпусна отсъдената дузпа. Днес Айтов премина обстоен медицински преглед, от който стана ясно, че травмата му не е сериозна и ще се възстанови за няколко дни.

Още един футболист на Монтана пострада в контролата в Правец. Николай Николов е с травма на рамото, казаха от клуба. Травмата на друг юноша на монтанци Стефан Каменов пък вече отшумя и той ще се включи на пълни обороти в тренировките на лагера в Банско. За пиринския балкан отборът заминава утре преди обяд и ще остане там до 17 юли. Каменов се завърна с разтежение още от подготовката си с младежкия национален отбор на България и затова не взе участие в първите две проверки на Монтана. Трайни контузен е нападателят Сергей Георгиев, който през май претърпя операция надесния глезен и ще се възстановява поне половин година.


Всички права са запазени. Всички права на интелектуална собственост върху информационните ресурси и материали, публикувани на сайта са обект на закрила по действащия Закон за авторското право и сродните му права, а нерегламентираното им използване представлява закононарушение и влече гражданска, административнонаказателна и наказателна отговорност в съответствие с действащото българско законодателство. Всеки има право да цитира информация от сайта, като носи отговорността за нейната достоверност. При цитиране е задължително да се упомене източникът, придружен с хипер-връзка към неговия интернет адрес.

© 2021 Design © 777x7 LTD | 777x7.com. All rights reserved.

Please publish modules in offcanvas position.