Монтана тества френски полузащитник на лагер в Банско

Монтана тества френски полузащитник на лагер в Банско

С трима вратари и 19 полеви играчи отборът на Монтана замина на 12-дневен лагер в Банско. В групата има и двама футболисти на проби. Това са Фидил Идрисс, полузащитник от Франция и гръцкият нападател Стергиос Икономикос. Първият се присъедини към тима в последния момент, а  Икономикос от миналата седмица тренира с монтанци и дори вкара втория гол при победата с 3:1 над Левски (Лом) в контролната среща в Правец. И двамата обаче ще трябва доста да се потрудят, за да си заслужат предложение за договор.

В пиринският балкан Монтана ще се готви до 17 юли. Отборът ще бъде настанен в спортния комплекс „Пири“ и ще тренира на един от многото терени там. В Банско воденият от треньора Светлан Кондев тим ще изиграе 4 контролни срещи. Серията проверки стартира във вторник срещу елитния румънски Академика (Клинчени). Мачът срещу 11-ия в Първа лига на Северната ни съседка е с начален час 17:00.

кои заминаха на лагер в Банско:

вратари: Марио Кирев, Петър Петров, Мартин Петков;

защитници: Александър Башлиев, Иван Михов, Стоян Предев, Димитър Буров, Даниел Стоянов, Алекс Тодоров;

полузащитници: Йордан Йорданов, Владимир Айтов, Стефан Каменов, Николай Николов, Аспарух Смилков, Фидил Идрисс, Георги Манолиу;

нападатели: Росен Кръстев, Владислав Цеков, Стефан Христов, Атанас Карачаров, Стергиос Икономикос, Крис Гади, Румен Георгиев.

старши треньор: Светлан Кондев.

треньор на вратарите: Мирослав Митев.

контролните срещи:

6 юли – с Академика (Клинчени-Румъния)

9 юли – с Ингулец (Петрово-Украйна)

14 юли – с Фарул (Костанца-Румъния)

17 юли – със Славия, в София


Всички права са запазени. Всички права на интелектуална собственост върху информационните ресурси и материали, публикувани на сайта са обект на закрила по действащия Закон за авторското право и сродните му права, а нерегламентираното им използване представлява закононарушение и влече гражданска, административнонаказателна и наказателна отговорност в съответствие с действащото българско законодателство. Всеки има право да цитира информация от сайта, като носи отговорността за нейната достоверност. При цитиране е задължително да се упомене източникът, придружен с хипер-връзка към неговия интернет адрес.

© 2021 Design © 777x7 LTD | 777x7.com. All rights reserved.

Please publish modules in offcanvas position.