22-годишно крило се присъедини към лагера на Монтана в Банско

22-годишно крило се присъедини към лагера на Монтана в Банско

Монтана се подсили с девети нов футболист. Името му е Юнуз Юнуз и му предстои да подпише първия си професионален договор, който ще е с монтанския клуб и ще бъде за срок от 2 години. Днес 22-годишният флангови нападател се присъедини към лагера на монтанци в Банско и тази вечер излезе за първата си тренировка с новия си отбор. В събота пък ще направи неофициален дебют в контролната среща с украинския елитен Ингулец (Петрово). Спарингът бе изместен с един ден, а часът остава непроменен - 18:00.

Юнуз Юнуз е роден във Варна, юноша е на Черно море, откъдето преминава в Академията на Лудогорец (Разград). С U19 на „орлите“ играе в младежката шампионска лига. След това е преотстъпен на Черноморец (Балчик), където изкарва два сезона, от там преминава в Локомотив (Горна Оряховица). За последно Юнуз облича екипа на Спартак (Варна), като бе с основна роля за спечелената промоция в Североизточната трета лига и завръщането на отбора в професионалния футбол.


Всички права са запазени. Всички права на интелектуална собственост върху информационните ресурси и материали, публикувани на сайта са обект на закрила по действащия Закон за авторското право и сродните му права, а нерегламентираното им използване представлява закононарушение и влече гражданска, административнонаказателна и наказателна отговорност в съответствие с действащото българско законодателство. Всеки има право да цитира информация от сайта, като носи отговорността за нейната достоверност. При цитиране е задължително да се упомене източникът, придружен с хипер-връзка към неговия интернет адрес.

© 2021 Design © 777x7 LTD | 777x7.com. All rights reserved.

Please publish modules in offcanvas position.