Контролата с Виторул е последен тест за Идрисс и Икономикос

Контролата с Виторул е последен тест за Идрисс и Икономикос

От треньорския щаб на Монтана ще дадат последна възможност на двамата чужденци, които тренират с отбора, да покажат че имат качества да играят в него. Това ще стане в предстоящата контролна среща с втородивизионния румънски Виторул (Пандури). Спарингът е в сряда, от 17:00 часа в Банско, където двата отбора са на лагер.

Френският полузащитник Фидил Идрисс и гръцкият нападател Стергиос Икономикос са от първия ден на подготовката на Монтана в пиринския балкан. И двамата имаха леки травми, но вече са на сто процента възстановени. От представянето им в контролата с Виторул ще зависи дали ще получат предложение за договор. Проверката с румънския тим ще пропусне универсалният Владимир Айтов. 25-годишният офанзивен полузащитник се контузи на мача с Левски (Лом), спечелен с 3:1. Айтов продължава да тренира на облекчен режим, като се очаква в близките дни да се включи в заниманията в Банско наравно със своите съотборници.


Всички права са запазени. Всички права на интелектуална собственост върху информационните ресурси и материали, публикувани на сайта са обект на закрила по действащия Закон за авторското право и сродните му права, а нерегламентираното им използване представлява закононарушение и влече гражданска, административнонаказателна и наказателна отговорност в съответствие с действащото българско законодателство. Всеки има право да цитира информация от сайта, като носи отговорността за нейната достоверност. При цитиране е задължително да се упомене източникът, придружен с хипер-връзка към неговия интернет адрес.

© 2021 Design © 777x7 LTD | 777x7.com. All rights reserved.

Please publish modules in offcanvas position.